fbpx

Filteren

Filter op prijs

Verschoonmatjes

Verschoonmatjes zijn erg fijn wanneer je het aankleedkussen schoon wilt houden. Je kunt ze simpelweg eenvoudig vervangen. Daarnaast zijn de matjes eenvoudig te wassen in de wasmachine. Een praktische toevoeging om de verzorging van je kindje een stuk eenvoudiger te maken!

 

Bij Nilafee staat het welzijn van je kindje op 1.

Enig resultaat

Verschoonmatjes houden het aankleedkussen schoon

Hygiëne is heel belangrijk en zeker als je je spruitje gaat verschonen. Dit verschonen gebeurt wel meerdere keren per dag en vaak gebruik je daarvoor je aankleedkussen. Leg er gewoon even je verschoonmat op, en de boel blijft lekker fris en schoon. Qua hygiëne is dat heel belangrijk! Als je kindje tijdens het verschonen ineens een boodschap moet doen, en je hebt er geen verschoonmatje op liggen, dan kun je het aankleedkussen in de was doen. Dit is een hoop extra werk en dat kun jij dus voorkomen door een verzorgingsmatje te gebruiken.

Voordelen verschoonmatjes

Onze verschoonmatjes zijn allemaal ontzettend zacht. Dit is goed voor jouw bambino’s babyhuidje en daarom ook echt een aanrader om te gebruiken. Je zou zelfs rode billetjes en allergische huidreacties bij je kleintje kunnen voorkomen als je direct voor het gebruik van een verschoonmatje kiest. Als je een commode of verschoonkussen hebt van kunststof materiaal, kan dat namelijk juist zorgen voor huidirritaties. Goed om daarom bijvoorbeeld voor de wegwerp verschoningsmatjes te kiezen.

Online verschoonmatjes bestellen

Je weet inmiddels waarvoor de baby verschoonmat is bedoeld en wat de vele voordelen zijn. Bestel ze daarom direct eventueel in combinatie met een luieretui. Ook die hebben we in ons assortiment. Het enige wat je hoeft te doen is even online bestellen en dan maken wij je bestelling direct in orde voor je. Het kan zijn dat je nog vragen hebt aan ons, dan kun jij altijd vrijblijvend contact opnemen en dan doen wij er alles aan om je vragen snel te beantwoorden.