fbpx

Filteren

Verschoonmatjes

Verschoonmatjes zijn erg handig om de luier van je baby op te verschonen. Het matje is namelijk afneembaar met een doek, waardoor het binnen no-time weer schoon is. Op deze manier is het verschonen van je baby ontzettend makkelijk.

Bij Nilafee vind je alle producten om de verzorging van je kindje praktischer te maken. Het welzijn van je baby staat altijd op nummer 1.

Baby verzorging artikelen

De verzorging van je baby is ontzettend belangrijk. Wanneer je luiers moet verschonen, je baby moet aankleden of andere handelingen uitvoert, is het onwijs praktisch wanneer je hiervoor de ruimte hebt. Ook is het fijn als je dan beschikt over een aantal baby verzorging artikelen. Verschoonmatjes, washandjes en aankleedkussens. Als geen ander weten wij hoe fijn het is om deze spullen in huis te hebben. Zo is een aankleedkussen ontzettend praktisch wanneer je de luier van je baby wilt verschonen. De binnenkant van dit kussen is meestal gemaakt van schuimrubber, waardoor het lekker ligt. De buitenkans is van waterafstotend materiaal, waardoor je het gemakkelijk kan schoonmaken.

Verhoog het welzijn van jou en je kind door te kiezen voor de producten van Nilafee. Bij ons ben je op de juiste plek!