fbpx

Filteren

Filter op prijs

Speelgoed

Niets is zo fijn als het plezier van je kind. Lekker spelen met de pop, of de traditionele rammelaar, bij Nilafee hebben wij allerlei speelgoed op voorraad voor jouw baby. Daarnaast hebben wij diverse babygyms in ons assortiment, waar je kind lekker mee kan spelen en tegelijkertijd kan ontwikkelen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw kind op onze website!

Speelgoed voor baby

Speelgoed is ontzettend belangrijk bij de opvoeding van je kind. Naast dat je baby zich heerlijk kan vermaken, draagt het ook bij aan de ontwikkeling van je kind. Bij Nilafee hebben wij een leuk aanbod aan speelgoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van poppen en knuffels, waar je baby lekker mee kan knuffelen? Of de traditionele rammelaar?

Bij Nilafee vinden we het welzijn van je kind ontzettend belangrijk. Bij ons vind je dan ook enkel producten van zeer hoge kwaliteit. Laat je verassen door onze leuke producten.

 

Het leukste baby speelgoed draagt ook bij aan de ontwikkeling!

Baby speelgoed is ontzettend leuk en schattig. Maar wist je dat het ook bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind? Zo hebben wij met de babygyms ook producten waar je kind lekker mee kan spelen. De babygyms hebben een aantal voordelen:

  • De spieren van je baby versterken
  • De zintuigen van je baby worden gestimuleerd
  • De coördinatie en het evenwichtsgevoel worden bevordert