Privacy Beleid

Privacy Statement

 

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over u of die we in verband kunnen brengen met u. U deelt persoonsgegevens met ons als u klant bij ons bent of wanneer u contact met ons hebt. Denk aan uw naam, telefoonnummer of e-mailadres. Maar ook het IP-adres van uw computer of een overschrijving. Persoonsgegevens zijn dus gegevens over u in de breedste zin van het woord.

 

Waarvoor gebruiken we persoonsgegevens?

Om u te voorzien van een adequaat en correct klantendossier zijn wij genoodzaakt bepaalde persoonsgegevens te verwerken denkende aan de NAW gegevens, financiële administratie en overige relevante zaken.

 

Met uw persoonsgegevens kunnen we bijvoorbeeld

  • Contact met u opnemen
  • Uw aanvraag voor -of wijziging van een bestelling of gegevens verwerken
  • Uw betaalopdrachten verwerken
  • Uw geboortelijst of wensenlijst beheren

 

Wat bedoelen we met verwerken?
Verwerken is een begrip uit de wet. Het is een heel breed begrip. Het gaat om alles wat je kunt doen met persoonsgegevens. Van verzamelen tot vernietigen. De `Wet Bescherming Persoonsgegevens’ noemt bij verwerken: ‘het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, doorzenden, verspreiden, beschikbaar stellen, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, afschermen, uitwissen en vernietigen van gegevens.’

 

Van wie hebben we persoonsgegevens?
We hebben gegevens van iedereen die direct contact heeft (gehad) met ons. Dus ook via de telefoon of een ander telecommunicatiemiddel.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen we? 

Hieronder zie je welke persoonsgegevens we verzamelen en dus ook kunnen gebruiken.

  • Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres  en andere persoonlijke gegevens
  • Uw betaalgeschiedenis
  • Eventuele andere persoonlijke notaties

 

Uw contactgeschiedenis

Informatie over contact met NilaFee Collection, zodat we kunnen zien waar we het eerder met u over hebben gehad. Zo kunnen we tevens uw vraag of opmerkingen teruglezen en u beter van dienst zijn.

  • Waarover ging het contact (product, advies, aanbieding, servicegesprek, bericht, klacht, informatie);
  • Wanneer heeft het contact plaatsgevonden;
  • Hoe (per post, onze website, e-mail, telefoon);
  • Een eventuele opname van een (telefoon)gesprek, chat of gespreksverslag.

Het gebruik van onze website:

  • Uw IP-adres: het adres van uw computer of mobiel op internet dat nodig is om ervoor te zorgen dat computers met elkaar kunnen communiceren. Meestal kan er worden achterhaald wie er achter een IP-adres zit. Maar dat mag alleen na toestemming van de rechter.
  • Gegevens over uw bezoek aan onze site: wanneer u welke webpagina’s heeft bezocht;
  • Het apparaat waarmee u onze site of apps bezoekt.
  • Cookies
  • Uw cookie instellingen
  • Uw mobiele advertising ID: telefoons met IOS en Android maken gebruik van een advertising ID. Ook wel bekend als IDFA (IOS) en AdID (Android). Met dit ID bepaalt u zelf of u persoonlijke advertenties in apps wilt ontvangen.

 

Waarvoor gebruiken we ze?

  • IP-adressen van bezoekers van onze sites houden wij bij om fraude tegen te gaan.
  • Wij plaatsen verschillende soorten cookies op uw computer. Dat zijn hele kleine tekstbestandjes die bestaan uit letters en cijfers. Ze houden gegevens bij over de websites die u bezoekt en kunnen uw voorkeuren onthouden, zoals de taal of uw gebruikersnaam.
  • Dankzij cookies weten we welke pagina’s u hebt bekeken op onze website en in welke producten of diensten u waarschijnlijk geïnteresseerd bent. Wij kunnen u dan informatie laten zien die daar bij past.
  • We zien ook met welk toestel u onze website gebruikt: met een mobiel, pc of tablet. En welk besturingssysteem of browserversie u gebruikt. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat u de inhoud ziet op de manier die bij uw toestel past.
  • Als we cookies hebben geplaatst, zien we of u een e-mail van ons hebt geopend. Ook kan het zo zijn dat u advertenties van ons te zien krijgt op websites van andere bedrijven.
  • Cookies zijn soms echt nodig, maar niet altijd. Wilt u alleen noodzakelijke cookies? Pas dan je cookie-instellingen aan naar niveau 1 (basis).

 

Goed om te weten:

Partijen die het internetverkeer afhandelen kunnen het IP-adres opslaan. We kunnen niet altijd garanderen dat dit binnen Europa gebeurt. Bezoekt u bijvoorbeeld vanuit de Verenigde Staten onze site, dan kan uw IP-adres ook buiten Europa worden opgeslagen.

 

Uw reacties op en over social media

  • Berichten over NilaFee Collection die voor iedereen toegankelijk zijn en die u post op social media waar wij ook actief zijn mogen door ons gebruikt worden om te delen met onze volgers.
  • Uw chatgegevens met ons webcareteam via Facebook en Instagram wordt opgeslagen op deze platformen.

 

Waarvoor gebruiken we ze? 

  • Wij zijn actief op social mediazoals Facebook en Instagram. Daar delen we acties en informatie over NilaFee Collection met iedereen die daarin geïnteresseerd.

We bewaren deze gegevens zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we je gegevens gebruiken. En zo lang de wet ons verplicht om je gegevens te bewaren. Hoe lang dat precies is, verschilt. Van een paar maanden tot vele jaren.

 

Met wie delen we persoonsgegevens?

In principe delen we uw gegevens niet met anderen. Dat doen we alleen als er een goede reden of verplichting voor is. De rechter kan ons verplichten gegevens te verstrekken. Soms moeten we op basis van een overeenkomst of reglement uw gegevens delen met een andere partij of organisatie.
Er zijn strenge regels voor het delen van persoonsgegevens. Daar houden we ons natuurlijk aan.
Hieronder ziet u met wie we persoonsgegevens kunnen delen:

 

Dienstverleners die voor NilaFee Collection werken

We worden geholpen bij ons werk door andere dienstverleners. Dan delen we alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor een bepaalde opdracht. En we maken goede afspraken met die dienstverleners over wat ze met die persoonsgegevens mogen doen. Deze afspraken leggen we vast in contracten.

Dit doen de bedrijven en personen die ons helpen bijvoorbeeld: 

  • Ze ontwerpen, onderhouden en verbeteren onze IT-systemen, internettools en applicaties;
  • Ze organiseren evenementen, versturen e-mails en post, maken video’s en brochures;
  • Ze doen klantonderzoek zoals enquêtes;
  • Ze helpen ons met het plaatsen van advertenties op apps, websites en social media.

Er is toezicht op hoe we persoonsgegevens verwerken

  • De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert of wij de Wet bescherming persoonsgegevens naleven.
  • De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht hoe wij omgaan met cookies, direct marketing via elektronische mail en het bel-me-niet register.

 

Uw persoonsgegevens bekijken of aanpassen

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij over u hebben vastgelegd? Dan kunt u gebruik maken van uw ‘Recht van inzage’. Of wil je je gegevens wijzigen en zo gebruik maken van je ‘Recht op correctie’?  Je kunt hiervoor een belverzoek of een email sturen. Gegevens kun je niet zelf aanpassen en zal altijd gebeuren onder begeleiding van een  medewerker.

 

Uw voorkeur voor aanbiedingen instellen

We houden u graag op de hoogte van onze producten en diensten. Wilt u liever geen persoonlijke aanbiedingen? Geen probleem laat het ons weten:

  • of u nieuwsbrieven en aanbiedingen per e-mail wilt ontvangen
  • of wij u mogen bellen om een aanbieding of een interessant product of dienst onder uw aandacht te brengen

En natuurlijk staat onder elke nieuwsbrief en e-mail met een actie een link waarmee u zich direct afmeldt.

 

Vragen over privacy?

 

Gebruik maken van ‘recht van inzage’

Wilt u weten welke persoonsgegevens wij over u hebben vastgelegd? Dan kunt u gebruik maken van uw ‘Recht van inzage’. Heeft u hierover vragen, dan kunt u een brief sturen naar hello@nilafee.com.

 

Gebruik maken van uw “Recht op correctie”

U kunt uw gegevens aan laten passen als ze niet juist zijn. Dat wordt het ‘Recht op correctie’ genoemd.

 

Gebruik maken van uw Recht van verzet of Recht van bezwaar?”

Wilt u gebruik maken van uw ‘Recht van verzet’ of ‘Recht van bezwaar’ en alle persoonlijke aanbiedingen stoppen?  Stuur ons een e-mail hello@nilafee.com.

 

Andere vragen over privacy?

Heb je na het lezen van dit Privacy Statement en de al eerder gegeven antwoorden nog vragen over hoe wij je persoonsgegevens gebruiken? Stuur dan een e-mail naar hello@nilafee.com.

 

Algemeen

Gebruik van de site van NilaFee.com en de daarmee verbonden sites en/of enigerlei dochtermaatschappij van deze vennootschap (hierna zowel tezamen als ieder afzonderlijk ‘de vennootschap’ te noemen) is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande en de algemene voorwaarden van de vennootschap.

 

Gebruik website

De op deze website getoonde informatie wordt door NilaFee Collection met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

 

Informatie van derden, producten en diensten

Informatie aangeleverd door derden, verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die niet het eigendom zijn van de vennootschap zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Hoewel NilaFee Collection uiterst selectief is ten aanzien van de informatie van derden die op deze site wordt opgenomen of de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. NilaFee Collection geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van NilaFee Collection.

 

Geen aansprakelijkheid

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze site wordt door NilaFee Collection uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze site. Hoewel de vennootschap zich tot het uiterste inspant om de inhoud van deze site zo actueel en volledig mogelijk te houden, kan zij geen enkele garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die op deze site wordt gepubliceerd of waartoe via deze site toegang wordt geboden. De vennootschap aanvaardt in dat verband geen enkele aansprakelijkheid.

 

Toepasselijk recht

Op deze site en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

 

Wijzigingen

De informatie en aanbevelingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd. De vennootschap verstrekt door middel van deze site informatie over diensten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Klantenservice

NilaFee Collection stelt het bijzonder op prijs wanneer u uw vraag, probleem of klacht kenbaar maakt. NilaFee Collection kan dan proberen een passende oplossing te vinden.

Menu