fbpx

Filteren

Paraplu's

Wanneer het regent wil je je baby niet te veel blootstellen aan de koude druppels. Zorg dan ook dat je bedekt op pad gaat met een regenjasje en een paraplu. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten. Zo kun je de paraplu leuk stijlen bij de outfit van je kindje.

Bij Nilafee vind je diverse paraplu’s om je kind te beschermen tegen de regen!

Paraplu’s voor onderweg

De veiligheid voor je baby is het allerbelangrijkste wat er is. Zeker wanneer je onderweg bent met de auto of op de fiets wil je verzekeren dat je kind veilig zit. Bij Nilafee hebben wij dan ook een ruim aanbod aan producten voor de baby voor onderweg. Wat dacht je bijvoorbeeld van paraplu’s? Hierdoor zorg je ervoor dat je kind beschermd is tegen de koude regendruppels.

Groot aanbod aan veiligheidsproducten

Bij Nilafee hebben we naast veiligheidsproducten ook diverse artikelen die het comfort voor jou en je kind kunnen verhogen. Zo hebben wij boekentassen, koeltassen, organizers en rugzakjes. Op deze manier kun je gemakkelijk de praktische spullen voor je baby meenemen.

Zorg dat je comfortabel op weg gaat. Ontdek onze producten om het comfort en de veiligheid van je kind onderweg te verzekeren.