Over NilaFee

Even voorstellen….

Mijn nieuwe bedrijf NilaFee Collection® opgericht in 2020

NilaFee is een acroniem van de eerste letters van de namen van mijn kinderen Nino, Lauren, Phéline en Aron. Na maandenlang zoeken naar de geschikte leveranciers gaan we dan eindelijk live in september 2020.

In het begin zullen wij ons richten op duurzame baby- en kinderspullen (daar zit ik gezien mijn levensfase helemaal in) en wie weet wat de toekomst ons brengt 🔮….. Mijn belangrijkste doel is, om even in de termen van Marie Kondo te spreken, alleen maar producten aan te bieden die je werkelijk de ‘sparking joy’ sensatie geven en duurzaam zijn. Dus producten die niet na drie keer wassen pillen of verkleuren of uit elkaar vallen.

Producten die je kunt doorgeven aan een broertje, nichtje of kosteloos aan ons kunt retourneren zodat wij het kunnen doneren aan bijvoorbeeld een weeshuis. Gewoon producten die prachtig zijn. Vind je het leuk om NilaFee Collection te zien groeien en bloeien en ben je benieuwd welke producten ons echt ‘sparking joy’ geven? Volg ons dan op Instagram en Facebook @nilafeecollection.

To everyone who helped me and influenced me thank you, thank you, thank you.

Menu