Rose In April

Opvallend aan Rose in April is dat de producten kleurrijk, vrolijk , stijlvol en leuk zijn, maar vooral “Made with fun”! Mix en match er op los, want Rose in April is “Just for you”!

Het Franse merk Rose in April is opgericht in 2012 door de jonge moeder Elodie Mulliez, vlak na de geboorte van haar dochter Rose. Elodie was op zoek naar mooie spulletjes en accessoires om de slaapkamer van haar dochter Rose te versieren. Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben in de grote textieldistributie en een uitstekende studie genoten te hebben, had ze de indruk dat de cirkel toch nog niet helemaal rond was. Zij was namelijk klaar voor de lancering van haar eigen hippe merk, Rose in April.

In 2015 voelde Elodie zich een beetje eenzaam in het prachtige bedrijf dat Rose in April aan het worden was. Ze stelde haar zus voor om met haar mee te gaan in haar avontuur. Ook voor haar was het na een aantal jaren in de textielindustrie de juiste timing aan boord te gaan van Rose in April.

Op basis van hun achtergrond ontwikkelen Elodie en Eugenie decoratieve accessoires en kleine meubels voor kinderen. De lijn van Rose in April omvat alle benodigdheden om een kinderkamer te decoreren en versieren: nachtkastjes, planken, nachtverlichting, beddengoed, dekens, opbergmanden, kapstokken, kussens, dekbedden evenals alle baby accessoires. Dit alles geproduceerd in Europa.

Menu