Ratatam!

Een gaaf merk voor happy kids! Een cool en eigenzinnig merk voor speelse en vrolijke kinderen. Ratatam is van twee jonge moeders, Marie en Manon die van ‘anders’ houden. Ze houden van kinderen met warrig haar, loopneuzen, die kinderen die alle kanten op bewegen, degene die met hun ouders naar de markt gaan verkleed als superheld, of degene die onder de -5 graden gekleed naar school willen in een prinsessen jurk met bandjes omdat het glitters heeft!! En voor die kinderen ontwerpt Ratatam speelgoed, kostuums en coole en originele accessoires. Deze moeders houden van kleur, eigenzinnig, glitters en funky!

Hun passie is om prachtige producten te maken waar ouders van houden en kinderen van gaan dromen en lachen. En volgens ons is er niets minder waar. Alle accessoires hebben een grappige en toch chique uitstraling.

Inspiratie van Ratatam wordt gehaald uit oude herinneringen van de moeders die hun eigen jeugd weerspeiegelen: hutten, vermommingen, dieren, jurken die draaien en stralen alleen dan allemaal up-to-date.

Zie jij jouw kleintje al helemaal in zijn element zijn door het aantrekken van de jurk waar al altijd van gedroomd wordt of de lekker warme berencape? Schoonheid en plezier is wat Ratatam echt drijft!

Menu