Play Up

Play up is een kledingmerk voor baby’s en kinderen van 0 tot 14 jaar, met volledig Portugees design en fabricage. Play up is erg gepassioneerd door alles wat te maken heeft met de kindertijd en het groeiproces. Elke collectie die gelanceerd wordt is het product van hun grootste toewijding. De functionaliteit en het ontwerp van elk stuk wordt grondig bestudeerd. Ze zoeken naar de beste materialen en begeleiden persoonlijk in alle fasen van de productie.

Play up is trots op haar oorsprong: de ontwerpers zijn opgegroeid in een familie uit Noord-Portugal met veel ervaring in de textielsector. Alle kennis en ervaring uit de afgelopen drie decennia hebben zij geërfd.

De ontwerpers van Play Up willen tijdens het productieproces de impact op het milieu verminderen en bijdragen aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde en de natuur. Alle grondstoffen zijn gemaakt van natuurlijke vezels.

Play Up waardeert hun kledingstukken. Een duurzame levensstijl aannemen vergt tijd, studie en veel veranderingen in de productieprocessen. De ontwerpers zijn natuurlijke, biologische en gerecyclede vezels gaan gebruiken. Play Up is openlijk over hun voorkeur voor eenvoud van vormen en technieken, waarbij ze kiezen voor natuurlijke tinten, eenvoudige vormen en handgemaakte kunstwerkjes. De grondstoffen die in hun ontwerpen worden gebruikt zijn vrij van schadelijke stoffen en geschikt voor het dragen op de babyhuid.

Menu