Oyoy

Een delicate collectie gemaakt voor kinderen, evenals de huizen waarin ze wonen. Alle producten worden gekenmerkt door zoete, tijdloze kleuren en speelse ontwerpen. De algemene missie van OYOY Living Design is om klassieke, functionele en duurzame ontwerpen te maken met unieke details en verleidelijke kleurencombinaties.

Het Deense bedrijf OYOY Living Design werd in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. Vorm, grafisch, kleur en natuurlijke materialen inspireren Lotte Fynboe en onderstrepen haar motto: “minder is meer”. Onder invloed van het traditionele Scandinavische design zijn de producten in de OYOY LIVING-designlijn herontwerpen van haar jeugdherinneringen met subtiele wendingen van Japans design. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gemaakt die zijn gericht op vorm en functionaliteit.

In 2014 werd een nieuwe designlijn toegevoegd aan de OYOY Living Design-collectie toen OYOY MINI werd geïntroduceerd. OYOY LIVING en OYOY MINI zijn ongeacht je leeftijd je favoriete keuze voor hoogwaardige lifestyle-ontwerpen.

De OYOY Living Design-naam is geïnspireerd op de OY-letters, die sinds 1929 de handtekening zijn op alle Deense vliegtuigen. Ongeacht waar ter wereld de plannen zich bevinden, het gevoel van verbondenheid met Denemarken is aanzienlijk. Bij OYOY Living Design zijn ze ook trots op hun wortels en de letters OY moeten het Deens erfgoed aanduiden – met andere woorden; ontworpen in Denemarken voor de hele wereld.

OYOY mini biedt stijvolle accessoires voor de baby- en kinderkamer. De accessoires uit Denemarken zoals de sierkussens, knuffels, bamboe meubeltjes, poefjes, wandhaakjes en noem maar op zijn helemaal van deze tijd en staan enig in iedere kinderkamer.

Menu