Mies en Co

Mies & Co  bestaat uit hoogwaardige en stijlbewuste lifestyle textielproducten om jou en je kindje zich zo goed mogelijk te laten voelen. Stijlvolle en stoere producten, gemaakt van de zachtste materialen, geheel in stijl van mama!

Mies & Co is opgericht door Ester, een moeder van twee meisjes. Haar jongste dochter werd als pasgeboren baby ernstig ziek. Door de diepgaande gesprekken die zij in deze tijd met haar man had, ontstond ineens het idee om Mies & Co op te richten. De zware periode zag zij als een kans om na te denken hoe haar leven eruit zou zien als haar dochter weer helemaal gezond was. Ze wilde uit deze verdrietige periode een les leren en dat was om haar dromen waar te maken. Ineens durfde ze de stap te zetten om een eigen onderneming op te starten. Haar wens was om het prille leven van pasgeboren baby’s fijner en comfortabeler te maken. Want Mies & Co gelooft erin dat als jij je goed voelt je kindje zich ook goed zal voelen.

Grote zus haar eerste woordje was “MIES”, oftewel de heerlijk ruikende crème uit de welbekende gele tube. Die crème heet voor haar tot op de dag van vandaag Mies en staat voor zacht, vertroetelen en liefhebben.

De collectie van Mies & Co baby lifestyle bestaat uit diverse print en de producten, allemaal gemaakt in Europa. De producten en stijlen zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je verschillende accessoires combineren en loop jij er altijd stijlvol bij met je kleine mini you!

Menu