&Me – Andme

Speels, verantwoordt, leuk en tijdloos! Alle producten van &Me zijn enkel gemaakt met natuurlijke, duurzame producten die goed zijn voor jouw kleintje en de planeet. &Me probeert zo groen mogelijk te zijn.

&Me is een innovatief Nederlands kindermeubel- en accessoiresmerk van Monique Horstmann. &Me staat bekend om hun unieke en speelse producten. &Me biedt een milieuvriendelijk, minimalistisch assortiment meubels en accessoires voor baby’s en peuters. Gemaakt in Nederland door gepassioneerde ambachtslieden. Ze combineren hun producten met natuurlijke houtafwerkingen met rustige kleurtjes.

&Me is een kinderlabel, opgericht in 2014. &Me ontwerpt en produceert baby- en peuterspeelgoed en klein meubilair. Alle producten worden zelf ontwerpen en met de hand gemaakt. Het doel van &Me is om mooie, minimale producten te ontwerpen die cool zijn voor in je huis maar vooral ook kindvriendelijk, want dit is natuurlijk niet minder belangrijk.

&Me staat vooral bekend om hun uitdagende ‘babygym’. De activiteitsbogen waaronder je kleintje zich prima kan vermaken door de houten ringen, ballen en touw. Dit biedt zowel visuele als sensorische stimulatie, van pasgeboren baby tot peuters! De ledikanten, activiteitsbogen en speelse accessoires zullen gegarandeerd een lach op het gezicht van u en uw kinderen brengen en zijn een echte eyecatcher in uw woning.

&Me legt de focus op een eenvoudige, educatieve en leuke manier, gebaseerd op het Montessori-princip. Door de eenvoud en het  tijdloze, maar zeer stijlvolle design van het assortiment van &Me, is de aanschaf van een &Me product een duurzame koop waar generaties lang plezier van zal beleven.

Menu