Konges Sløjd

Konges Sløjd is gelegen in Kopenhagen, Denemarken en staat voor kwaliteit, functionaliteit en eenvoud. Konges Sløjd heeft een eenvoudig, Scandinavische, stijlvolle en niet minder belangrijk kwaliteitsbewuste collectie gemaakt, voor die die voor ons het meest belangrijk zijn: Onze kinderen.

Konges Sløjd werd in 2014 opgericht door Emilie Konge en is snel bekend geworden om zijn schattige kinderkamerdecoraties in Scandinavische stijl. Emilie is een binnenhuisarchitecte en stylist gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Ze heeft haar ontwerpexpertise en jarenlange ervaring gebruikt om een ​​smaakvol ontwerp te creëren dat de minimalistische Scandinavische stijl uitstraalt.

Alle producten van Konges Sløjd worden vervaardigd in fabrieken met de juiste arbeidsomstandigheden en Konges Sløjd onderhoud dan ook dagelijks contact met haar leveranciers. Alle producten zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. De grootste aandacht is besteed aan elk klein detail van alle producten. Ook hebben de producten een grondig proces doorlopen voordat ze de klanten bereikten. Konges Sløjd garandeerd 100 procent voor de kwaliteit van alle producten. De stijlvolle baby- en kinderspullen van dit merk zijn gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen

Hun ontwerpfilosofie is om smaakvol kinderinterieur te ontwerpen en items te maken die de kleintjes vreugde brengen en die tegelijkertijd visueel logisch zijn voor de ouders. Zo is iedereen in huis blij met de ontwerpen van Konges Sløjd.

De mooie natuurtintkleuren en de zachtheid en eenvoud van de ontwerpen en materialen die gebruikt worden zijn kenmerkend voor Konges Sløjd.

Ben je zelf in verwachting, wil je gewoon een leuk cadeautje voor je baby of zoek je een kraamcadeau zekerweten in de smaak valt? Kijk dan zeker een keer naar de collectie van Konges Sløjd!

Menu