Just Blocks

‘Just Blocks’ kan een kind leren hoe het zich kan concentreren op een taak en hoe het kan volhouden om een doel te bereiken. Door de creatieve ervaring van blokconstructie kan een kind leren over het voltooien van projecten en het ontdekken van hun capaciteiten. De ‘Just Blocks’-sets zijn ontworpen om kinderen hun eigen oplossingen te laten vinden voor structurele problemen en om ruimtelijke managementvaardigheden te ontwikkelen door te spelen.

De ‘Just Blocks’ groeien met het kind mee. Een 3-jarige begint met het simpelweg ordenen en combineren van de verschillende blokelementen. Hierbij worden vormen herkend en op elkaar afgestemd zodat de blokken op elke gewenste constructie passen. Zo leert de peuter de benodigde handgreepkracht te behouden, wordt hij zich bewust van de houtbloktextuur en van ruimtelijke relaties (bijv. Omhoog, omlaag, links, rechts). In dit stadium worden torens meer gebouwd (dwz een blok boven een ander) dan muren (aangrenzende blokken) of rechte wegen.

Op de leeftijd van 4-5 jaar heeft het kind de neiging om nauwkeuriger te zijn in de planning, waarbij complexere bouwconstructies worden gemaakt. Ze kunnen ook beter omgaan met gefrustreerd zijn, problemen oplossen en doelen bereiken. Een ‘Just Blocks’-set bevat ook obstakels, poorten, ramen, voertuigen, bruggen, etc. Deze is bedoeld voor 7+ jarigen die ingewikkelde driedimensionale ruimtelijke constructies kunnen bouwen.

Een zevenjarige die gewend is om met ‘Just Blocks’ te spelen, is in staat om hun bouwconstructies in evenwicht te brengen en heeft een goed ontwikkelde ruimtelijke verbeeldingskracht. Zo’n kind is niet bang voor uitdagingen. Eerst worden piramides gemaakt, daarna kastelen, huizen, snelwegen en vele andere constructies. Een ander zeer belangrijk kenmerk van ‘Just Blocks’ is de fascinerende uitdaging die het vormt voor oudere mensen (dwz tieners, ouders of zelfs grootouders). Het is inderdaad een geweldig idee om met het gezin te spelen.

De ‘Just Blocks’-stenen leren kinderen PRECISIE bij het bouwen van nieuwe constructies. Het kind zal snel leren dat structuren stabieler zijn wanneer de elementen zowel nauwkeurig als zorgvulig bij elkaar worden geplaatst. Door enkele van de kleinere bouwelementen, zoals palen, toe te voegen, kunnen constructies een individueel karakter krijgen. Tijdens het bouwen concentreert het kind zich op de taak en ontwikkelt het zijn fijne motoriek en hand-tot-oogcoördinatie.

SPELEN is voor een kind de beste manier van leren. Verschillende structuren bouwen met ‘Just Blocks’ is nog maar het begin. Elke nieuw gebouwde structuur wordt een nieuwe speelzone waarin de favoriete personages / speelgoedfiguren of speelgoedvoertuigen van het kind kunnen worden ondergebracht. Het tot leven brengen van nieuwe architectonische beelden komt neer op het ontdekken van nieuwe vormen van amusement en het opdoen van ervaring door het kind. Door nieuwe projecten te ondernemen, zal het spelen met ‘Just Block’s nooit een saai tijdverdrijf worden.

Menu