Foxrider

Kinderen beleven al honderden jaren plezier op driewielers. Een driewieler van goede kwaliteit kan generaties lang worden doorgegeven als familiestuk. De beste driewielers onderscheiden zich door hun eenvoudige ontwerp en robuuste bouwkwaliteit.

In 1957 ging Adiel Devos op pad om de eerste generatie driewielers te creëren die zijn familienaam zou dragen. De ‘Foxrider’ was geboren. De ‘Foxrider’ werd al snel een belangrijk onderdeel van de MetaFox group.

In 1971 begon Frans Devos met het ontwikkelen van nieuwe productielijnen in fietsaccessoires. Er ontstond vooral een groeiende markt voor kinderzitjes. De binnenlandse fabrikanten van driewielers werden op een zijspoor gezet door goedkopere import, voornamelijk gemaakt van plastic.

In 1975 besloot Frans Devos het oorspronkelijke ontwerp van de Foxrider dat zijn vader had ontwikkeld te reproduceren. De simpele schoonheid van het originele ontwerp werd beschikbaar gemaakt in een verscheidenheid aan leuke kleuren en kinderen ontdekten de deugden van deze authentieke driewieler.

Vandaag de dag behoudt de Foxrider zijn stijl terwijl hij de tijdloze waarden van kwaliteit en plezier voortzet die het kenmerk zijn van zijn succes – Kwaliteit en plezier, gemaakt in België.

Menu