Everleigh and me

Everleigh & Me is een nieuw Deens baby- en kinderinterieur ontwerpbedrijf, gevestigd in Kopenhagen. De producten van Everleigh and me zijn ontworpen om het dagelijkste leven van ouders gemakkelijker te maken. En dat vinden wij natuurlijk erg interessant. Met de gemakkelijk schoon te maken ‘Splatmat’ kun je je kind die spaghetti zonder zorgen zelf laten eten en een heerlijke puinhoop laten maken zonder je zorgen te maken of het eten overal, maar behalve in de mond terechtkomt. Hiermee heeft ‘Everleigh and me’ jou én je vloeren gedekt!

Het bedrijf is opgericht in 2018 door de Deense moeder Frederikke Juul. Haar missie was om een praktische, maar moderne oplossing te creëren om vloeren te beschermen tegen eten en spelen. Het ontwerp is eenvoudig en minimalistisch, maar toch veelzijdig en flexibel. Aardetinten en dromerige prints bepalen het kleurenpalet van Everleigh and me.

Functionaliteit en veiligheid van de producten staan hoog in het vaandel. Everleigh and me werkt samen met veel partners, die uiteraard voldoen aan de strenge eisen van de EU-normen.

Everleigh and me blijft producten vernieuwen en ontwikkelen, dus wij verheugen ons al op alles wat nog komen gaat om het leven man ouders een stuk comfortabeler te maken!

Menu