CamCam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen maakt kwalitatieve, tijdloze en tactiele ontwerpen voor kinderen. Ze bieden poëtische producten die een rustige en harmonieuze omgeving voor kinderen creëren.

Cam Cam Copenhagen’s kern is geworteld in de liefde voor baby’s en kinderen en een overtuiging dat ze alleen het allerbeste verdienen. Cam Cam Copenhagen, opgericht in 2012,  is eigendom van architectenpaar Sara Giese Camre en Robert Warren Paulsen. Vanuit hun visie is de fysieke omgeving waarin een kind opgroeit vanaf het begin af aan ongelooflijk belangrijk en de basis van hun thuis.

Cam Cam Copenhagen gelooft dat rustige en harmonieuze producten voor kinderen en baby’s nodig zijn, als een zacht contrast met het leven van moderne kinderen, dat vol zit met stimuli en afleidingen. Zij houden bij het ontwerpen van hun producten dan ook rekening met een duurzame, biologische productie en een hoogwaardige kwaliteit van materialen. Zo kunnen de producten van Cam Cam Copenhagen van kind op kind, generaties lang worden doorgegeven. De producten ondersteunen de vredige, ontspannen en meeslepende momenten voor kinderen.

Cam Cam maakt items voor baby’s en kinderen met grafisch Japanse prints in Scandinavisch minimalisme en wordt gekenmerkt  door de rustige pasteltinten. Al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden bieden en een degelijk loon garanderen voor de werknemers. GOTS (Global Organic Textile Standard) is ontwikkeld om biokatoen en andere biologisch geteelde vezels verder te produceren tot een duurzaam kledingstuk of textiel.

Van de inrichting van kinderkamers tot zacht speelgoed, beddengoed en handige accessoires zoals verschoonmatjes en babytassen, Cam Cam Copenhagen heeft het allemaal. Door de charmante en tijdloze kleurenpaletten en rustgevende patronen, wordt er een gezellige gezinsomgeving gecreëerd. Een prachtige collectie van Deens design voor baby’s en kinderen, waarvan zeker ook ouders blij worden!

Menu