Bermbach

Ontdek de handgemaakte rotan ledikanten en accessoires die met liefde zijn gemaakt voor het welzijn van het kind. Bermbach biedt producten die individueel, duurzaam en esthetisch zijn.

Bermbach Handcrafted is een in Frankfurt gevestigd bekroond merk, dat een scala aan prachtige, handgemaakte babybedden, wiegjes en ledikanten creëert. Het merk is opgericht door Alexander en Marie-Luise Bermbach met als doel kostbare en duurzame erfstukken voor gezinnen te creëren die ze nog vele generaties lang kunnen bewaren.

Het ontwerp wordt bedacht in Frankfurt, waarnaar het geproduceerd wordt in Indonesië door Indonesische ambachtslieden om hun prachtige producten duurzaam te maken. Met behulp van hoogwaardige, veerkrachtige natuurlijke materialen zoals rotan, hout, biologisch katoen, kokosvezels en 100% verontreinigende componenten zonder het gebruik van plastic, zijn de ontwerpen van Bermbach duurzaam en kwalitatief.

Bovendien wordt er gebruik gemaakt van runderleer voor de lederen wikkeling, die is gelooid met eikenextract zonder het gebruik van kleurstof en dus bijdraagt ​​aan een speciale levensduur van het product. Tegelijkertijd wordt er ook voor gezorgd dat de organische matrassen van Bermbach, gemaakt van kokosnootpitten en schapenwol die op maat worden gemaakt in Duitsland, zo natuurlijk mogelijk zijn. Dit wordt gegarandeerd door KBA-certificering.

Niet alleen liefhebbers van duurzame kinderontwerpen, maar ook ouders die houden van een goed en stijlvol ontwerp zijn overtuigd door de tijdloze, ietwat vintage esthetiek van het merk Bermbach, die perfect staat in alle soorten kinderkamers. Ouders die op zoek zijn naar een bedje, ledikantje of wiegje wat van generatie op generatie overgedragen kan worden, zullen zeker niet de fout in gaan met een ontwerp van Bermbach!

Menu