Banwood

Hoe stoer zijn de aanpasbare (loop)fietsjes van Banwood? Wij zijn helemaal verliefd! Je kleintje kan vanaf 2,5jaar de wereld gaan verkennen en ontdekken met deze fietsjes. Banwood kenmerkt zich door het creëren van eigentijdse ontwerpen met een vleugje charme uit het midden van de eeuw. Beïnvloed door het Scandinavische design staat Banwood voor eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

Wij zagen dit schatje van het Duitse merk Banwood al veel voorbijkomen via Instagram. ‘De First Go!’ is een duurzame en veilige eerste fiets voor je peuter. Vanaf ongeveer 2,5 tot een jaar of vijf kan je kleine racen en de buurt verkennen terwijl hij zijn motorische vaardigheden ook nog eens ontwikkelt. Wandelen wordt zo een stuk leuker! Vindt je kindje zichzelf te groot voor de kinderwagen en wilt lekker ‘zelluhf’ lopen? Het loopfietsje biedt uitkomst. Een wandeling of een uitje in haast naar de supermarkt zal sneller gepiept zijn.

Het stalen frame is er in twee soorten: een soort ‘oma-fietsje’ of, zoals deze groene, een wat stoerdere variant met rechte stang.Er zijn zo veel verschillende kleurtjes verkrijgbaar dat hier vast ook de lievelingskleur van je kindje bij zit. Let ook even op de mooie details: een cognac zadel en leren handgreepjes, een fietsbel en een mandje om bijvoorbeeld knuffels of speelgoedjes in te vervoeren.

De fietsjes zijn ontworpen in daadwerkelijke en duurzame hoogwaardige materialen. Het frame is gemaakt van staal en het stuur van aluminium. Het zadel en de grepen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Een materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en gemakkelijk af te vegen is. Je avontuurlijke kleine zal dus heel lang plezier hebben van deze fiets.

Evenwicht houden zal even lastig zijn voor de beginners. Een tweewieler vergt toch iets meer stabiliteit en evenwicht dan twee wieltjes. Maar onder het motto ‘van proberen kun je leren’ zal je versteld staan hoe snel het fietsen onder de knie is met Banwood.

Menu