Alma Babycare

De producten zijn ontwikkeld voor de zachtste, pasgeboren babyhuid. Zonder parabenen, zonder sulfaat, zonder siliconen en zonder kleurstoffen. Alles wordt met veel zorg met de hand gemaakt.

Na de geboorte van hun dochter Alma, werd Alma Babycare opgericht door Isabel en Lukas Zinnagl. Dit idee kwam voort uit de behoefte van Isabel, die werkzaam was als filmproducent, om haar pasgeboren dochter met de allerbeste, biologische producten te verzorgen. Zij ging op zoek hiernaar, maar tevergeefs. Ze kon niks vinden wat aan haar wensen voldeed. Haar man Lukas, een arts en seriële technologie-ondernemer, stelde haar dan ook het idee voor om haar eigen verzorgingslijn te produceren. Dit was het begin van Alma Babycare.

Inmiddels is Alma een familiebedrijf, gevestigd in Oosternrijk, dat kwalitatieve en hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezin ontwikkeld. Zowel voor baby’s, kinderen en ouders worden er producten ontwikkeld. Van crème tot shampoo, alle producten zijn gecertificeerd met een zegel voor biologische kwaliteitsborging. Dit houdt ook in dat de producten alleen gemaakt en gegeurd worden met biologische ingrediënten van producten die fair tot stand zijn gekomen.

De nadruk wordt gelegd op een aantal grondstukken die altijd verwerkt zitten in de productlijn van Alma Babycare. Dit zijn onder andere aloë Vera sap, calandula en oranjebloesem vermengd met aroma’s en etherische oliën. De aromatische en natuurlijke producten bieden niet alleen een goede basis in de verzorging van uw kind, maar creëren ook onvergetelijke en belangrijke momenten met uw gezin.

Alma Babycare zorgt voor een verzorgend, zijdezacht huidje. Ontwikkeld door en voor ouders die alleen het allerbeste willen voor hun baby en gezin, ‘Because I love you, baby!’

Minibe

Menu