fbpx

Konges Slojd Mijlpaal Kaarten

30.80 27.72

Uitverkocht

Uitverkocht

Social Share

Veilig betalen met

trustlogos-e1620304361306.png
EAN: 5712982425539 SKU 2ae0c78d3d20 Category

Beschrijving

Breng alle mijlpalen van jouw binkie in kaart met de prachtige Milestone mijlpaal kaarten van Konges Slojd, het meest geliefde kraamcadeau.

• Materiaal: FSC gecertificeerd karton
• Afmeting: 13,5 x 9,4 cm (lxb)
• Leeftijd: Vanaf 0 jaar
• Taal: Engelse tekst op de kaarten
• Aantal kaarten: 42 stuks met diverse mijlpalen.

Wat de milestone kaarten van Konges Slojd echt bijzonder maken zijn op de eerste plaats de illustraties, deze zijn namelijk supercool. Daarnaast zitten ze in een mooi doosjes om ze goed te beschermen. In elk doosje zitten 42 kaarten en iedere kaart heeft een andere tekening, daarnaast zijn er nog kaarten met extra schrijfregels voor quotes en notities.

Er zijn kaarten voor de eerste drie weken, maar ze lopen helemaal door t/m 11 maanden en zelfs de eerste verjaardag! Kaartjes voor andere mijlpalen zoals zitten, staan, rollen en kruipen zijn er natuurlijk ook. En laten we de eerste woordjes, hapjes en zelfs het eerste haarlokje niet vergeten! Het is zelfs mogelijk om dit haarlokje op de achterzijde van een van de kaarten te bewaren. Daarom zijn de baby mijlpaalkaarten ook van extra stevig karton gemaakt, zodat wanneer je kleintje groot is, je altijd terug kunt kijken op alle kleine- en grote mijlpalen.

Voor meer leuke kadotips en inspiratie kijk je rustig even rond in onze webshop.

Extra Informatie

Extra informatie

Maat

Kleur

Merk

Materiaal

Verwant Product: