fbpx

Filteren

Kinderservies

Tik, tak, thee, doe mij er maar twee. Hoe leuk is het als je kiddo’s lekker zelf kunnen spelen met hun eigen kinderservies, ook wel babyservies? De keuze is reuze als het gaat om ons assortiment kinderservies. Zo hebben we kekke kinderborden, praktische plastic serviesjes of een complete serviessets voor jouw peuter of kleuter. Bij ons in de webshop kun je hele serviessets kopen, maar ook losse items nabestellen. Heel handig als er onverhoopt een ongelukje zou gebeuren en we een theekopje op een theebordje missen. Laat je inspireren in de ruime keuze aan kinderserviezen die we hebben.

Welk kinderservies kopen?

Is het buiten lekker weer? Huppekee, lekker de tuin in en samen gaan picknicken met jouw pietje of pientje! Hoe klein ze ook zijn, kiddo’s hebben een enorme fantasie en spelen zelf graag in ‘grote mensen verhalen’ de hoofdrol. Als ‘vadertje en moedertje’ kunnen ze het babyservies gebruiken om zo hun verhaal nog meer tot leven te laten komen. Just play along en laat ze jou hun thee serveren op hun eigen kinderservies. Wellicht heeft jouw Jamie Oliver in de dop een kinderkeukentje in huis staan, hoe leuk is het dan om daar een kinderservies bij te hebben zodat ze hun eigen creaties kunnen uitserveren op een babyservies van formaat.

Babyservies cadeau doen

Wat is er nou leuker dan kids te verrassen met een bijzonder cadeau? Geef ze een mooi kinderbordje of een compleet kinderservies. Laat ze hun fantasie de vrije loop nemen als ze jou vervolgens uitnodigen om te komen eten, terwijl ze hun lunch of diner serveren op hun eigen kinderservies, met kinderbordjes, kinderkopjes en -schaaltjes. Ook als iemand een broertje of zusje heeft gekregen is dit het ideale cadeautje om te geven samen met wat extra aandacht.

Online kinderservies bestellen

Als je weet wat voor kinderservies je wilt, kun je uiteraard direct bij ons online bestellen. Heb je eventueel nog vragen over een specifiek kinderservies of losse items zoals kinderbordjes bijvoorbeeld, neem dan gerust even contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de vragen snel worden beantwoord door ons vriendelijke team die je graag verder helpt.