fbpx

Filteren

Filter op prijs

Dekens

Dekentjes worden meestal gebruikt in de wieg of het ledikant van je baby. Hiermee kun je je kind lekker instoppen en zal het warm en comfortabel de nacht doorbrengen. We raden je aan om meerdere dekentjes in huis te hebben, zodat je kunt afwisselen wanneer je een lakentje moet wassen.

Let op de dikte van het dekentje, zodat je kindje het niet te koud of te warm krijgt. Hoe hoger te TOG-waarde is, des te warmer het zal aanvoelen.

Enig resultaat

Verhoog de kwaliteit van slaap voor je baby

Slaap is onwijs belangrijk voor je kind. Het helpt om alle prikkels van de dag op een goede manier te verwerken. Daarnaast is het onwijs belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Als je baby slecht slaapt zal dit ook een grote zorg zijn voor jou als ouder. Kies dan ook voor kwalitatieve producten voor je kind. Bij Nilafee hebben wij een breed aanbod aan slaapkamer producten. Denk aan dekbedden, dekens, lakens en matrassen.

 

Slaapkamer artikelen voor de baby

Naast dat veel slaapkamerartikelen een praktisch doeleinde hebben, is het ontzettend leuk om de slaapkamer van je baby te stylen. Bij Nilafee hebben wij dan ook een breed aanbod aan slaapkamer accessoires om de kamer van je kind een stuk sfeervoller te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van schattige kleedjes en wandlampen?

Zorg voor een fijne slaapkamer voor je baby. Ontdek de mogelijkheden bij Nilafee.