fbpx

Filteren

Dekbedden

Voor een goede nachtrust voor je baby is het belangrijk om een passend dekbed te vinden. Een dekbed dat te groot is, is bijvoorbeeld te warm. Daarnaast bestaat dan de kans dat je kindje onder te zware dekens terecht komt. Dit is gevaarlijk voor mogelijke benauwdheid. Kies dan ook voor een dekbed dat past bij het formaat van de wieg.

Bij Nilafee vind je de fijnste dekbedden voor jouw baby!

Verhoog de kwaliteit van slaap voor je baby

Slaap is onwijs belangrijk voor je kind. Het helpt om alle prikkels van de dag op een goede manier te verwerken. Daarnaast is het onwijs belangrijk voor de ontwikkeling van de baby. Als je baby slecht slaapt zal dit ook een grote zorg zijn voor jou als ouder. Kies dan ook voor kwalitatieve producten voor je kind. Bij Nilafee hebben wij een breed aanbod aan slaapkamer producten. Denk aan dekbedden, dekens, lakens en matrassen. Bij de eerstgenoemde is het van groot belang dat het formaat van het dekbed past bij het bedje.

 

Slaapkamer artikelen voor de baby

Naast dat veel slaapkamerartikelen een praktisch doeleinde hebben, is het ontzettend leuk om de slaapkamer van je baby te stylen. Bij Nilafee hebben wij dan ook een breed aanbod aan slaapkamer accessoires om de kamer van je kind een stuk sfeervoller te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van schattige kleedjes en wandlampen?

Zorg voor een fijne slaapkamer voor je baby. Ontdek de mogelijkheden bij Nilafee.