fbpx

Filteren

Babycooks

Een babycook, ook wel babycooker is ontzettend praktisch en handig. Met deze babyvoedingmaker zet je de lekkerste maaltijden voor je kindje op tafel. De beste babycook kan koken, pureren en stomen. Met de Beaba babycook hebben we een voedingmaker op voorraad van zeer hoge kwaliteit.

Maak het jezelf eenvoudig en kies voor een praktische babycook. Ontdek de mogelijkheden bij Nilafee!

De babycook gebruiken

Dankzij deze voedingsmaker hoef je geen potjes groente of fruit meer te kopen in de supermarkt. Dit apparaatje stoomt de maaltijd van je kindje. Hierdoor kun je dus gezond koken, zonder het toe te voegen van suikers. Je gebruikt de babycook als volgt:

  • Vul het waterreservoir zoals aangegeven
  • Doe het fruit, groente of de andere ingrediënten in het stoommandje
  • Pureer de ingrediënten in de blender

Smullen maar!

Babycooks voor de baby vind je hier!

Bij de opvoeding van je baby is het ontzettend belangrijk om het welzijn te vergroten. Niet alleen voor de baby, ook voor jezelf is het fijn als je voldoende praktische artikelen in huis hebt om je kind te voorzien van voeding. Bij Nilafee hebben wij dan ook een ruim aanbod aan voedingproducten, om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van drinkbekers, kinderservies, snackdoosjes of broodtrommels? Wij hebben allerlei handige producten geselecteerd in de leukste designs.

Ontdek de mogelijkheden bij Nilafee!

Online babycooks bestellen

Als je weet wat voor babycook je wilt, kun je uiteraard direct bij ons online bestellen. Wanneer je vragen hebt over een specifiek product of losse items, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je vragen snel worden beantwoord!